Őrzés-védelem, biztonsági szolgálat

Cégünk másik meghatározó tevékenysége az objektumőrzés-, védelem.

Napjainkban a vagyonvédelmi szolgálatunk, mely több mint 50 fő vagyonőrt és 7 fő recepcióst foglalkoztat, 1 fő szakmai vezető és 1 fő szolgálatvezető irányításával vagyonvédelmi szempontból kiemelkedő állami intézmények, külföldi tulajdonú mikroelektronikai alkatrészeket gyártó vállalkozás, raktározási, illetve kereskedelmi tevékenységet folytató cégek számára nyújt szolgáltatást az ország különböző részein.

CC7_600  _GS03556_600  _GS03443_600

Tagjai vagyunk a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamarának.

Ezen üzletágunkban is kulcskérdés a megrendelői bizalom, ezért határozott törekvés cégünk részéről, hogy az őrkollégák fluktuációja ne legyen számot tevő. Már a kiválasztásnál nagy hangsúlyt fektetünk a jó megjelenésre, a határozott fellépésre és a szakmai felkészültségre.

Vagyonőreink munkájukat az üzletágunk általános szolgálati utasítása, továbbá a Megbízó által megjelenített, s a szakmai vezetőnkkel egyeztetett egyedi utasítások szerint végzik.

A munkatársaink szakmai felkészültségének szinten tartása és fejlesztése érdekében éves oktatási tematikát dolgoztunk ki. A negyedéves, a féléves és az éves képzésen a vagyonőrök nemcsak ismereteiket gyarapítják, de számot is adnak azokról. A kiemelkedő eredményeket elérő kollégák az erkölcsi elismerésen túl pénzjutalomban is részesülnek.

CC13_600  CC10_600  CC9_600

Vagyonőreink alapfelszereltsége:

  • kitűzővel ellátott egységes téli- nyári formaruha
  • mobiltelefon
  • gumibot

Üzletágunk rendelkezik szakhatóság által kiállított sugárvédelmi engedéllyel, mely feljogosítja különböző biztonságtechnikai eszközök törvényes használatára (pl:röntgensugaras csomagátvizsgáló berendezés). Ezeken a területeken dolgozó vagyonőreink rendelkeznek a törvényben előírt alapfokú sugárvédelmi bizonyítvánnyal is.

Az élőerős vagyonvédelmi feladatok végzése során vagyonőreink munkájának, és annak, hatékony voltának valós idejű ellenőrzésére rendelkezünk GPRS alapon működő távfelügyelt járőr ellenőrző készülékekkel, így a munkafolyamatokba az esetleges és szükséges beavatkozások a menedzsment részére szinte azonnaliak.

Egyes területeinken vagyonőreink a hatékonyabb munkavégzés érdekében kézi fémkeresőt, fémkereső kaput, kábító- és robbanószer kimutatására alkalmas berendezéseket is alkalmaznak.

Tudjon meg többet az őrzés- védelmi szolgáltatásunkról: www.kotrsecurity.com